5 věcí, které budete potřebovat k vyřízení operativního leasingu

1. Sen s konkrétními obrysy

Pokud jste už před časem zjistili, že je vaše podnikání zralé na operák, máte za sebou nejspíš fázi porovnávání nabídek i podmínek jednotlivých leasingových společností. A pokud si ještě nejste úplně jistí, kolik a jakých aut budete pro svoje podnikání potřebovat, ozvěte se nám, rádi vám s výběrem pomůžeme.

2. Odeslanou poptávku a objednávku

Až v nabídce Drivalia Go objevíte to správné auto, můžete ho rovnou na webu poptat. Sehnat umíme i auta, která nejsou ve stálé nabídce, stačí nám dát vědět. Pokud nám na sebe necháte kontakt prostřednictvím formuláře a vytvoříte poptávku, náš obchodní zástupce se vám do 24 hodin ozve na vaše telefonní číslo. Dozvíte se tak, jestli je vámi vybrané auto skladem, a také sladíte všechny detaily a rozsah doplňkových služeb. Když vám bude nabídka vyhovovat, vytvoříte online objednávku a můžete se začít těšit.

3. Podnikání v dobré finanční kondici

Bez toho to bohužel nepůjde. Každá leasingová společnost bude určitě chtít vědět, jestli budete auto schopní bez problému splácet. Proto bude k objednávce potřeba přiložit Rozvahu a Výkaz zisků a ztrát za dva předchozí uzavřené kalendářní roky a nakoukneme také do registru dlužníků. Podnikatelé, pro které představují podmínky problém, mohou místo splnění tohoto pravidla zaplatit několik splátek dopředu formou předplatby, která funguje jako jistina. Také vám může za operák ručit fyzická osoba či jiné právnické osoby.

4. Podepsanou smlouvu

My teď pečlivě projedeme všechny podklady a náležitosti a potom od nás dostanete návrh smlouvy do mailu. Pročtete si ji, a když se vám bude líbit, můžete ji rovnou podepsat online, na pobočku se hnát nemusíte.

5. Místo v garáži

Byrokracie bylo tak málo, že už to máte za sebou. Teď už to chce jen trochu trpělivosti, než bude vaše auto na operativní leasing připravené k vyzvednutí. Když si objednáte skladovku, připravená bude v průběhu tří týdnů, na auto nakonfigurované na míru si můžete počkat i pár měsíců, ale určitě to bude stát za to.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto